Op 31 oktober willen we met alle welpen samen een grote activiteit doen: Junglesafari. Met alle welpen in Nederland gaan we op zoek naar de verdwenen taart van Dahinda. Junglesafari is helemaal uitgewerkt en het heeft een eigen themaverhaal.

Vanwege de geldende coronamaatregelen kan Junglesafari niet doorgaan in de oorspronkelijke vorm. Maar dat wil niet zeggen dat er geen Junglesafari plaats kan vinden!

Zo organiseer je Junglesafari op een verantwoorde manier:

• Laat Junglesafari niet plaatsvinden in jouw stad of dorp, maar organiseer het bij je eigen Scoutinggebouw.
  • Zorg ervoor dat de personen die de jungledieren spelen altijd 1,5 meter afstand houden ten opzichte van elkaar.
  • Nodig geen leden van buiten je groep uit, maar speel Junglesafari enkel met je eigen welpen.

Aan deze dag zit ook een kleine prijsvraag gekoppeld. De welpen mogen meebeslissen waar Dahinda in de jungle gaat wonen als ze weer een brulkikker wordt.