Het feestjaar trappen we af met Tijd voor taart, want wie jarig is trakteert. In het hele land bieden welpen aan burgemeesters en wethouders van (deel)gemeenten een heerlijke, zelfgebakken jungletaart aan. Maar ook andere relaties verblijden we met de jungletaart, bijvoorbeeld de provincie, sponsoren en bedrijven waar vanuit de regio of groep goed contact mee is. Het uitreiken van de jungletaarten kan op verschillende momenten en op verschillende manieren gebeuren. Maak er in ieder geval een feestje van!

Voor wie is Tijd voor taart?

Tijd voor taart is een activiteit waaraan zowel de welpen als hun leiding aan deelnemen. Zeker omdat dit de start van het feestjaar is, is het de bedoeling dat Scoutinggroepen uit de regio de krachten bundelen en gezamenlijk aan de gemeenten laten zien laten zien wat Scouting is en wat Scouting voor de gemeente betekent.

De feestdoos en Tijd voor taart

In de feestdoos vind je een bakmix om met je horde een overheerlijke jungletaart te bakken. Je mag zelf bepalen hoe de jungletaart eruit komt te zien.

Meer informatie

Wil je hulp bij het organiseren van Tijd voor taart? Bekijk dan het stappenplan en de tips!

Heel veel plezier bij het uitreiken van de taarten. Wij vinden het leuk jullie verhalen te horen en foto’s te zien zodat we die kunnen delen met andere groepen en regio’s om hen inspiratie te bieden. Stuur al je foto’s en verslagen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.