Foto 26

Inschrijven

Inschrijven voor Jungle Experience is nu mogelijk! Het individuele inschrijfformulier wijst zichzelf. Heb je toch nog een vraag? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tickets

Een ticket voor Jungle Experience kost € 69,50. Daarvoor mag je je auto parkeren, krijg je toegang tot het terrein en mag je je tent opzetten. Daarnaast zijn je maaltijden volledig verzorgd en organiseren we een geweldig thema-vol programma.

Natuurlijk kun je met een hele groep komen, maar inschrijven kan enkel als individu. En voor individuele deelnemers is het ook hartstikke leuk en gezellig. Door de opzet van het weekend en de activiteiten en door de gezamenlijke maaltijden heb je makkelijk contact met andere leidinggevenden en jungle-bewoners.

Deelnemersvoorwaarden en huisregels

In het inschrijfformulier wordt verwezen naar de deelnemersvoorwaarden. Lees deze door, want hierin staat o.a. vermeld wat het kost om te annuleren, en hoe je je kunt verzekeren enzovoorts. Door in te schrijven voor Jungle Experience ga je akkoord met deze voorwaarden en de daarbij horende huisregels. De voorwaarden en huisregels zijn te vinden op deze pagina.

Schrijf je nu direct in!

Inschrijven