100 jaar welpen

In 2020 vierden we met de hele vereniging 100 jaar welpen. De welpenspeltak bestond 100 jaar en dat was reden voor een feestje! Helaas konden door de coronamaatregelen niet alle gave evenementen die waren bedacht doorgang vinden. Maar toch hebben we er samen met de hele vereniging binnen de geldende maatregelen een geweldig jaar van kunnen maken. Deze website gaat binnenkort offline, maar een aantal bestanden kan je straks nog terugvinden op de website van Scouting Nederland of de activiteitenbank:

Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via 100jaarwelpen@scouting.nl.

grote foto taart

Foto 8 Foto 25

#100jaarwelpen

Foto 19

Ik ben nog geen 17 jaar, maar wil wel graag als deelnemer naar Jungle Experience komen. Kan dit?

Helaas is het niet mogelijk om deel te nemen aan Jungle Experience als je jonger bent dan 17 jaar. Meen je dat het belangrijk is dat jij deelneemt aan Jungle Experience? Stuur dan een mailtje naar de organisatie.

Ik kom vrijdag naar Jungle Experience, moet ik eten meenemen?

Als je vrijdagavond naar Jungle Experience komt, hoef je geen eten mee te nemen. Wij zorgen deze avond voor een warme hap bestaande uit soep met brood.

Ik kan niet het hele weekend; kan ik ook alleen op zaterdag of zondag komen?

Vanwege de opbouw van het programma en de rode draad is het wenselijk dat je zo veel mogelijk van het weekend aanwezig bent. We verkopen daarom alleen weekendtickets en geen dagtickets. Iets later komen of eerder weggaan is natuurlijk geen enkel probleem!

Wanneer ik een drankje wil drinken, moet ik dat dan zelf meenemen?

Nee, dat is niet nodig. Op Jungle Experience is in de huiskamer tent de hele dag koffie en thee gratis beschikbaar. Ook zijn er in de loop van de dag en avond andere drankjes en lekkernijen te verkrijgen tegen zeer scout-vriendelijke prijzen.