100 jaar welpen

In 2020 vierden we met de hele vereniging 100 jaar welpen. De welpenspeltak bestond 100 jaar en dat was reden voor een feestje! Helaas konden door de coronamaatregelen niet alle gave evenementen die waren bedacht doorgang vinden. Maar toch hebben we er samen met de hele vereniging binnen de geldende maatregelen een geweldig jaar van kunnen maken. Deze website gaat binnenkort offline, maar een aantal bestanden kan je straks nog terugvinden op de website van Scouting Nederland of de activiteitenbank:

Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via 100jaarwelpen@scouting.nl.

grote foto taart

Foto 8 Foto 25

#100jaarwelpen

Foto 11

De reguliere Jungledag staat in 2020 in het teken van honderd jaar welpen. De dieren in de jungle maken zich klaar voor een groots feest. Iedereen is uitgenodigd, zelfs Shere Khan! Deze chagrijnige tijger heeft zijn uitnodiging nooit gezien en wil het feest flink verpesten! Verken tijdens deze regionale activiteit de gevaren van de jungle met Shere Khan als slechterik. Gaan jij en jouw horde ook mee op avontuur?

Bij welke regio hoort mijn horde?

Kijk voor meer informatie over Scoutingregio’s op: https://www.scouting.nl/organisaties/regios

Meer informatie

Ga naar de website van jouw regio voor meer informatie over jullie Jungledag. Jaarlijks organiseren veel regio's een Jungledag voor alle welpen uit de regio. Om de regio's bij de organisatie van deze dag te ondersteunen, wordt ieder jaar een spelbrochure ter beschikking gesteld.