100 jaar welpen

In 2020 vierden we met de hele vereniging 100 jaar welpen. De welpenspeltak bestond 100 jaar en dat was reden voor een feestje! Helaas konden door de coronamaatregelen niet alle gave evenementen die waren bedacht doorgang vinden. Maar toch hebben we er samen met de hele vereniging binnen de geldende maatregelen een geweldig jaar van kunnen maken. Deze website gaat binnenkort offline, maar een aantal bestanden kan je straks nog terugvinden op de website van Scouting Nederland of de activiteitenbank:

Heb je vragen? Je kunt ons bereiken via 100jaarwelpen@scouting.nl.

grote foto taart

Foto 8 Foto 25

#100jaarwelpen

Tijd voor taart!

Een heel aantal groepen hebben al een taart aan hun burgemeester of wethouders aangeboden. Super leuk! We proberen een zo compleet mogelijke lijst te maken van alles groepen die dit hebben gedaan. Staat jouw groep nog niet op onderstaande kaart en hebben jullie wel al een taart gemaakt en aangeboden? Stuur dan een mail met de tofste foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en we voegen jullie toe!

Tot 31 januari maak je ook nog eens kans op een geweldige prijs door je foto's in te sturen. Check daarvoor deze link!


Verhaal Dahinda

De welpen van Scouting Pius XII Landgraaf hebben het eerste verhaal van Dahinda zelf uitgebeeld in een toneelstuk! Benieuwd hoe dat eruit ziet? Check deze video: