Deze feestelijke gebeurtenis vraagt natuurlijk om een cadeau. Daarom hebben wij voor elke Scoutinggroep één feestdoos met allerlei leuke en praktische artikelen om te gebruiken in het feestjaar.

Distributie

Deze feestdoos is af te halen op Scout-In. Als groepssecretariaat ontvang je hiervoor een unieke code. Let op: deze code is verstuurd aan de groepssecretariaten. Vraag dus aan deze persoon om de code, want met deze code kan iemand de feestdoos ophalen bij de infostand van 100 jaar welpen.

Zijn er meer welpenhordes in jouw Scoutinggroep? Dan is het belangrijk om samen te werken, want er is één feestdoos per Scoutinggroep beschikbaar. Ga je zelf niet naar Scout-In, maar iemand van jouw groep wel? Vraag dan of die de doos voor jullie wil meenemen. Gaat er helemaal niemand van jouw groep naar Scout-In? Kijk dan of iemand van de buurgroepen de doos voor je kan meenemen. We gaan ook de regio’s vragen om ons mee te helpen met het verspreiden van de doos. Dus neem even contact op met jouw regiosecretaris of zij iets kunnen betekenen.

Mocht dit allemaal niet lukken dan gaan we eind november een laatste actie doen om ervoor te zorgen dat alle groepen de doos voor 1 januari in huis kunnen hebben.

plaatje feestdoos kl

Wat vind je allemaal in de doos?

Allerlei materialen om jullie feestjaar nóg iets feestelijker te maken! Dit is wat je in de feestdoos kunt vinden:

Aantal                  Artikel                                                   Hoe te krijgen
1 Brief voorzitter Jaap Boot Download
1 Vouwschema kikker Download
1 Vriendenboekje Zelf aan te schaffen
1 Welk jungledier ben jij? Download
Zakboekje welpen Zelf aan te schaffen