vriendenboekje welpen

Bij Scouting doe je stoere activiteiten, verleg je je grenzen en maak je tijdens het spelen een heleboel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Dat is natuurlijk superleuk! Nu is er eindelijk ook een echt welpenvriendenboekje waarin je al je vriendjes en vriendinnetjes kunt verzamelen.

Het vriendenboekje heeft plek voor 30 van je allerbeste vriendjes en vriendinnetjes. Je kunt bijvoorbeeld de hele horde erin laten schrijven, of hem meenemen naar school en ook je vriendjes en vriendinnetjes op school laten zien hoe leuk Scouting is. Natuurlijk is het hele vriendenboekje in junglestijl gemaakt en kom je al je favoriete jungledieren erin tegen. Hij is vanaf nu verkrijgbaar bij de ScoutShop voor slechts € 4,95 per stuk.

Klik hier om het vriendenboekje te bestellen.