foto 3

Update coronavirus

De organisatie van Jungle Experience heeft helaas het besluit genomen om de geplande Jungle Experience niet door te laten gaan.

Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus (Covid-19) en de verspreiding van het virus hebben we de keuze gemaakt de gezondheid van alle deelnemers en vrijwilligers op de eerste plaats te zetten. Daarnaast geven de coronamaatregelen ons te weinig ruimte om Jungle Experience goed voor te bereiden. Ook voor de periode na 6 april ziet de situatie er onzeker uit. Duidelijkheid, zekerheid en veiligheid gaan voorop en daarom gelasten we Jungle Experience af. Dit is een ontzettend moeilijk besluit, voor zowel deelnemers als vrijwilligers.

In de komende weken wordt je inschrijving automatisch geannuleerd. Het betaalde deelnemersgeld krijg je volledig terug. Uiterlijk 1 mei staat dit op de rekening waarmee je je inschrijving hebt betaald.

De komende periode onderzoeken we of het mogelijk is om Jungle Experience op een later moment te organiseren. Als dit het geval is, dan krijg je hierover uiteraard direct bericht.

We willen je hartelijk bedanken voor je aanmelding en enthousiasme en hopen je eventueel op een later moment weer te mogen verwelkomen als deelnemer.

Heb je vragen? Dan kun je die altijd stellen aan de helpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..