foto 3

Update coronavirus

Eerder heeft de organisatie van Jungle Experience je geïnformeerd over het besluit om Jungle Experience niet door te laten gaan vanwege het coronavirus.

De afgelopen periode hebben we onderzocht of het mogelijk was om Jungle Experience op een later moment te organiseren. Helaas is dit niet mogelijk gebleken. Daarom moeten we je hierbij laten weten dat Jungle Experience ook op een later moment geen doorgang zal vinden. Dit is een enorm lastig besluit geweest en we realiseren ons dat dit een grote teleurstelling is voor velen. Volgend jaar staan er veel evenementen gepland. Een verplaatsing zal invloed hebben op deze evenementen, de druk op alle vrijwilligers binnen Scouting Nederland en de organisatie. Groepen en regio’s kunnen hopelijk weer langzaamaan opstarten en gemiste groeps- en regioactiviteiten inhalen. We hopen hen hiermee de rust te bieden die daar voor nodig is.

In de komende weken wordt je inschrijving automatisch geannuleerd. Het betaalde deelnemersgeld krijg je volledig terug. Uiterlijk 1 mei staat dit op de rekening waarmee je je inschrijving hebt betaald.

Heb je vragen? Dan kun je die altijd stellen aan de helpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..