Jungle Experience

Samen met honderden andere Akela’s, Baloes, Bagheera’s en Raksha’s de jungle verder ontdekken en avonturen beleven in de wereld van de welpen. Dat is Jungle Experience! Jungle Experience wordt in 2020 georganiseerd voor alle welpenleiding van Nederland. Hetzelfde weekend wordt twee keer georganiseerd: op 24-26 april en 1-3 mei. Zo kunnen zoveel mogelijk welpenleiding mee op deze ontdekking in de jungle.
Dit wil je niet missen!

In 2020 is het feest want dan bestaan de welpen in Nederland 100 jaar. Jij wordt daarom uitgenodigd voor één van de twee lange weekenden speciaal voor welpenleiding. Een weekend boordevol inspiratie en thema waarin we samen op avontuur gaan om de jungle verder te ontdekken en gave dingen te beleven.

Tijdens het weekend van vrijdag tot en met zondag ga je verder ontdekken hoe gaaf het welpenspel is en wat er allemaal nog meer mee te organiseren valt. Jij weet natuurlijk al veel; maar in dit weekend ervaar je nog meer mogelijkheden en leer je hoe je nieuwe programma ideeën kunt uitvoeren in je eigen groep of regio.

Wij zorgen voor alle ingrediënten van een geslaagde Jungle Experience en jij bepaalt aan welke programma’s je mee wilt doen en hoe je weekend er precies uit ziet. En wat is leuker dan met honderden andere welpenleiding kennis te maken en het samen te beleven en de welpen-verjaardag te vieren?

Over eten en drinken hoef je je tijdens Jungle Experience geen zorgen te maken. Alle maaltijden en de koffie en thee zijn verzorgd en natuurlijk inbegrepen in de deelnemersbijdrage.

Locatie

Jungle Experience vindt plaats op Scoutinglandgoed Zeewolde, het nationale Scoutingterrein van Scouting Nederland. Meer informatie over Scoutinglandgoed Zeewolde is hier te vinden. Deze locatie biedt met haar centrale ligging in het land en diversiteit aan terreinindeling de perfecte locatie voor ons themaweekend voor welpen. Ontdek tijdens de Jungle Experience dat het landgoed niet alleen geschikt is voor hele grote evenementen als de Scout-In, Nawaka of NJ2020 maar ook zeer gezellig is en veel sfeer biedt aan een sterk themaweekend!

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven? Dat kan!